iAnalytics

Drive your business to Industry 4.0!

iANALYTICS PLATFORM

Bezoek hét data-analyse platform voor de maakindustrie. Speciaal ontwikkeld voor organisaties die direct aan de slag willen met data-gedreven besluitvorming.

BUSINESS INTELLIGENCE

Business Intelligence helpt organisaties bij het nemen en onderbouwen van operationele en strategische beslissingen. Hierbij maakt BI gebruik van de in en rondom de organisatie aanwezige data.

RIDDER IQ MAATWERK

Ridder iQ is hét ERP-pakket voor de maakindustrie. Ontwikkeld vanuit de praktijk, volledig op maat voor uw bedrijf. iAnalytics ondersteunt organisaties in de maakindustrie om (maatwerk)processen te integreren in Ridder iQ

iAnalytics Platform

Bekijk hier demo dashboards

Ridder IQ SALES (zonder registratie)Registreer voor alle dashboards Nog geen Power BI? Gratis 60 dagen trial
 

iAnalytics heeft een speciaal data-analyse platform ontwikkeld voor de maakindustrie, met name gericht op organisaties die werken met het ERP systeem ‘Ridder iQ’.

Met dit platform kunnen bedrijven in de maakindustrie op een eenvoudige en laagdrempelige manier gebruik maken van krachtige Microsoft Power BI dashboards. Deze dashboards zijn ontworpen voor diverse afdelingen binnen een organisatie, van inkoop tot productie, en bieden direct inzicht in belangrijke bedrijfsdata.

Een van de kernfuncties van het platform is de gebruiksvriendelijke configuratie. Dankzij de plug-en-play aanpak kunnen organisaties zonder technische kennis hun eigen Ridder-database verbinden en direct profiteren van de voordelen van data-analyse. Het enige dat benodigd is, is een Microsoft Power BI licentie. Dit is onderdeel van uw Microsoft Office365-account.

Voor organisaties die de kracht van data-analyse willen verkennen zonder directe investering, biedt iAnalytics ook een licentievrije optie aan voor de dashboards. Met deze optie krijgen gebruikers toegang tot alle dashboards, maar worden alleen de gegevens van de laatste twee maanden weergegeven. Het is een uitstekende manier om het platform te ervaren en de waarde ervan voor uw bedrijf te beoordelen.

Het iAnalytics platform is dé oplossing voor maakbedrijven die hun bedrijfsvoering willen optimaliseren op basis van concrete data. Bezoek portal.ianalytics.nl en maak een gratis account aan om de mogelijkheden te ontdekken van deze innovatieve tool voor uw organisatie. 

OVER IANALYTICS

Ervaar de kracht van
digitalisering, automatisering en informatisering van uw bedrijfsprocessen

In een wereld die versneld verandert, geloven we dat continu inzicht het kompas is dat de weg wijst naar het beste resultaat. Hoe meer je van je organisatie weet, hoe beter je hem kunt (be)sturen. Organisaties beschikken over steeds meer data, maar hoe kun je al die data gebruiken om op een slimmere manier je doelen te bereiken? Hoe kun je verbanden leggen en (de juiste) conclusies trekken uit deze grote hoeveelheid data? Hoe vertaal je al deze inzichten naar succesvolle en relevante interacties met de stakeholders, zoals de klant, de operationele medewerker of het management? Hoe kun je de bedrijfsprocessen optimaliseren door gebruik te maken van de beschikbare (interne of externe) data?

iAnalytics is ontstaan vanuit de maakindustrie. De passie voor het continu innoveren van productie- en bedrijfsprocessen door deze te digitaliseren en te automatiseren, vertaalt zich in een volwaardige partner op het gebied van Business Intelligence en Business Analytics. iAnalytics ondersteunt dan ook graag bij het inrichten van uw organisatie om het kompas te creëren dat leidt naar uw eigen ‘intelligente, data-gedreven organisatie’.

NEEM CONTACT OP

Business Intelligence

De toekomst is aan wie van data nieuwe relevanties weet te maken.’ Data gaat een steeds belangrijkere rol spelen in de maakindustrie van de toekomst. Business Intelligence heeft de laatste jaren enorme ontwikkelingen doorgemaakt. En die ontwikkeling is nog lang niet klaar. Bedrijven blijven continu innoveren op het gebied van data & analytics om zo tot nieuwe inzichten te komen. Deze inzichten leveren niet alleen een efficiëntere bedrijfsvoering op, maar ook inzicht in hoe de klant beter, persoonlijker en tijdiger geholpen kan worden.

Business Intelligence is een continu proces waarmee organisaties op gerichte wijze data verzamelen/registreren, analyseren en de daaruit resulterende (voorspellende) informatie en kennis in besluitvormingsprocessen toepassen om de organisatie en haar prestaties substantieel te verbeteren.

Een bedrijf dat morgen succesvol wil zijn, moet vandaag data verzamelen, en met die data relevante oplossingen voor de klant bedenken.

MICROSOFT POWER BI

Microsoft Power BI is een interactieve datavisualisatie tool die organisaties helpt om datagedreven beslissingen te nemen. Power BI combineert data uit zowel interne als externe databronnen zoals ERP- en CRM systemen maar ook online bronnen als Google Analytics en Facebook. De gecombineerde data wordt weergegeven in een gebruiksvriendelijk dashboard waarbij de belangrijkste KPI’s worden uitgelicht. Zo kun je eenvoudig bedrijfsprocessen monitoren en verbeteren.

iAnalytics heeft speciaal voor maakbedrijven diverse rapporten, dashboards en apps ontwikkeld, waarmee de organisatie data-gedreven beslissingen kan nemen.

Wil je weten hoe dit eruit ziet en wat dit kan betekenen voor jouw organisatie?

Kijk dan snel op de demopagina voor een real-time, interactieve demonstratie!

Bezoek de interactieve demo-pagina

Ridder iQ Maatwerk

Waar we in de toekomst zien dat er meer en meer data gegenereerd wordt, komt het belang van een goed ERP-pakket ook om de hoek kijken. Je hebt als maakbedrijf een centraal systeem nodig waar al die data in opgeslagen wordt. Anders raak je het overzicht kwijt. Koppel je dit dan met een Business Intelligencetool? Dan heb je een gouden combinatie in handen! Waar ERP de processen stroomlijnt en overzicht creëert, geeft Business Intelligence je inzicht in de informatie die vrij komt uit die processen.

Omdat iAnalytics ontstaan is vanuit de praktijk, weten zij als geen ander dat elke organisatie zijn eigen, specifieke (productie)processen kent. Processen die cruciaal zijn in de dagelijkse, operationele bedrijfsvoering. Processen die je eveneens via het centrale ERP-systeem wilt laten lopen, zodat de data goed geregistreerd wordt én dit eenvoudig te koppelen is aan de Business Intelligencetool.

Ridder iQ biedt de krachtige mogelijkheid om je specifieke bedrijfs- en productieprocessen te integreren.

Een simpele, maar doeltreffende manier om er achter te komen óf, en hoeveel specifieke bedrijfsprocessen je organisatie kent? Tel dan het aantal Excel-bestanden dat in de dagelijkse bedrijfsvoering gebruikt wordt. Wordt het niet tijd om deze processen te integreren in Ridder iQ?

iAnalytics heeft inmiddels diverse modules voor klanten in de maakindustrie ontwikkeld, waarmee specifieke bedrijfsprocessen geïntegreerd zijn in Ridder iQ:Waar we in de toekomst zien dat er meer en meer data gegenereerd wordt, komt het belang van een goed ERP-pakket ook om de hoek kijken. Je hebt als maakbedrijf een centraal systeem nodig waar al die data in opgeslagen wordt. Anders raak je het overzicht kwijt. Koppel je dit dan met een Business Intelligencetool? Dan heb je een gouden combinatie in handen! Waar ERP de processen stroomlijnt en overzicht creëert, geeft Business Intelligence je inzicht in de informatie die vrij komt uit die processen.

Omdat iAnalytics ontstaan is vanuit de praktijk, weten zij als geen ander dat elke organisatie zijn eigen, specifieke (productie)processen kent. Processen die cruciaal zijn in de dagelijkse, operationele bedrijfsvoering. Processen die je eveneens via het centrale ERP-systeem wilt laten lopen, zodat de data goed geregistreerd wordt én dit eenvoudig te koppelen is aan de Business Intelligencetool.

Ridder iQ biedt de krachtige mogelijkheid om je specifieke bedrijfs- en productieprocessen te integreren.

Een simpele, maar doeltreffende manier om er achter te komen óf, en hoeveel specifieke bedrijfsprocessen je organisatie kent? Tel dan het aantal Excel-bestanden dat in de dagelijkse bedrijfsvoering gebruikt wordt. Wordt het niet tijd om deze processen te integreren in Ridder iQ?

iAnalytics heeft inmiddels diverse modules voor klanten in de maakindustrie ontwikkeld, waarmee specifieke bedrijfsprocessen geïntegreerd zijn in Ridder iQ:

DIGITALE MEETRAPPORTEN MODULE

Moe van het iedere keer opnieuw opstellen van meetrapporten? Bekijk de module ‘digitale meetrapporten’ om deze slechts eenmalig in te hoeven voeren in Ridder iQ.Moe van het iedere keer opnieuw opstellen van meetrapporten? Bekijk de module ‘digitale meetrapporten’ om deze slechts eenmalig in te hoeven voeren in Ridder iQ.

Bekijk video!
NCR-MODULE (AFWIJKINGENREGISTRATIE)

Registreer, communiceer, monitor en volg afwijkingen effectief op. Gebruik de data vervolgens om deze in BI te analyseren om het productieproces te verbeteren!Registreer, communiceer, monitor en volg afwijkingen effectief op. Gebruik de data vervolgens om deze in BI te analyseren om het productieproces te verbeteren!

Bekijk video!
ATTESTEN MODULE (CERTIFICATEN BEHEER)

Vereisen uw klanten kwaliteitsdocumenten die ieder order terugkeren, zoals bijv. materiaal-attesten of andere kwaliteitsdocumenten? Bekijk hoe met deze module enorme efficiëncywinsten bereikt kan worden.Vereisen uw klanten kwaliteitsdocumenten die ieder order terugkeren, zoals bijv. materiaal-attesten of andere kwaliteitsdocumenten? Bekijk hoe met deze module enorme efficiëncywinsten bereikt kan worden.

Bekijk video!
MODULE BEHEER MEETMIDDELEN

Beheer uw meetmiddelen in Ridder iQ; monitor en trigger tijdige calibratie van de meetmiddelen.Beheer uw meetmiddelen in Ridder iQ; monitor en trigger tijdige calibratie van de meetmiddelen.

Bekijk video!
MODULE PREVENTIEF ONDERHOUD

Hou het machinepark in optimale conditie en creëer minimale machine stilstand door preventief onderhoud te plannen en storingen te registreren.

Bekijk video!
OVERALL EQUIPMENT EFFECTIVENESS (O.E.E.)

Wilt u real-time informatie over uw machines door uw machines te koppelen aan Power BI in combinatie met Ridder iQ? Wilt u registreren en monitoren hoe hoog uw machinestilstand is? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Neem contact op!
QRM – QUICK RESPONSE MANUFACTURING

Een veelgeprezen methodiek in de maakindustrie is QRM. De methodiek focust zich op het terugdringen van wachttijden (white spaces).

iAnalytics heeft in Power BI een QRM-dashboard ontwikkeld om wachttijden zichtbaar te maken, zodat doorlooptijden gereduceerd kunnen worden.

Neem contact op!
..EN MEER..

Bekijk de demo-pagina of neem contact op om de automatiseringswensen te bespreken.

Bezoek de interactieve demo-paginaNeem contact op

Wat klanten en relaties zeggen over iAnalytics:

Een groot compliment voor je professionele hulp. De stappen die we nu aan het zetten zijn geven een enorme tijdswinst en veel minder kans op fouten, een duidelijkere en eenduidigere manier van werken binnen ons bedrijf. Ook om alles ‘op te hangen aan Ridder’. Alles bij elkaar op één plek scheelt enorm veel zoekwerk.

Arno Wendrich, CEO

Habets Industrial Components & Surface Technologies

www.habets.nl

Ik heb tussendoor alvast een beetje de BI rapportages getest, maar je hebt er echt iets moois van gemaakt!
Complimenten, erg knap.

De BI rapportages hebben direct al een meerwaarde, omdat we veel specifieker kunnen inzoomen op details.

Björn Hermanussen, Operationeel Manager

DJS Hekwerken en Toegangstechniek

www.djshekwerken.nl

Ziet er weer prachtig uit, heel erg goed om te zien dat je de data zo makkelijk kan analyseren met een pragmatische tool! 

Absolute meerwaarde voor de maakindustrie.

Laurens Verbree,
Head of Sales

ECI Software Solutions B.V.

www.ecisolutions.com

Contact

Wil jouw organisatie processen optimaliseren door van beschikbare data waardevolle informatie te maken? iAnalytics ondersteunt je hier graag bij.
Ook voor een vrijblijvende kennismaking en een kop koffie, neem gerust contact met me op.

iAnalytics B.V.
Postadres: Oploseweg 9C, 5825 HM Overloon
Bezoekadres: Zuster Bloemstraat 20, 5835 DW Beugen
T: +31 (0)85 060 78 68
E: info@iAnalytics.nl

[.]